28 окт. 2011 г.

А время идет себе, идет...

  В ночь с субботы 29 на воскресенье 30 октября мы должны перевести стрелки часов на час назад. Наши правители долго решали нужно это делать или нет, вредно ли для нашего организма или нет. Решили, что в Украине без этого не обойтись.
  А вашему вниманию я хочу представить интересные, забавные факты о времени.

21 окт. 2011 г.

Звідки беруться нестандартні діти

 Зараз проходжу курси підвищення кваліфікації вчителів математики за проблемою "Сучасні підходи до навчання математики за новою програмою". Дуже радію кожній зустрічі зі своїми колегами, бо спілкування з ними цікаве й корисне.  Ми розглядаємо, які методи, прийоми та технології найліпше застосовувати при роботі з сучасними школярами.

18 окт. 2011 г.

Канікули разом з математикою

     Привертаю увагу п'ятикласників та шостикласників! 
На вулиці зараз непогода, тому на деякий час можна відкласти прогулянку. Пропоную вам заглянути на сторінки інтерактивного підручника з математики та попрацювати над завданнями з тем, які ми вже пройшли.
   5 клас
   6 клас
Поряд з собою розташуйте зошит і ручку. Обов'язково ведіть записи в зошиті, а вже відповіді вводьте у пусту ячейку поряд із завданням. Маю надію, що така робота вам сподобається, до того ж, здійсните повторення матеріалу, перевірите свої знання.
  Ще я пропоную вам самим скласти свої тестові завдання, які ви зможете потім на уроках запропонувати своїм однокласникам.

16 окт. 2011 г.

Завдання для 9-А класу

  Як і обіцяла, пропоную вам, шановні 9-тикласникі, завдання на канікули за темою "Нерівності". Кожен має можливість підвищити свій рівень, відпрацювати вміння та навички розв'язування та доведення нерівностей.
   Завдання взято зі "Збірника завдань для тематичних і підсумкових атестацій. Алгебра 7-9" під редакцією Л.Я.Федченко
   с.182-184 розділ "Лінійні нерівності" № 2061 -2100.
Всім бажаю успіху!