10 нояб. 2011 г.

Абітурієнту -2012. Огляд сайтів, які допоможуть підготуватися до ЗНО

Математика
Структуруємо знання
              Один з ресурсів на допомогу тим, хто складає математику, - www.testmath.com.ua. Його основне завдання - допомогти випускникам структурувати і освіжити знання з предмету. Весь матеріал розміщений у трьох великих розділах (алгебра, геометрія і стереометрія), кожен з яких поділяється на теми. В останніх є не лише теорія, а й по 30 завдань для самоконтролю, а також перевірочні тести (до речі, всі завдання за змістом і формою відповідають тим, які дають на ЗНО). Крім цього, вирішуючи всі ці математичні головоломки, можна включити функції "потрібна допомога" (висвітиться підказка) і "підглянути рішення".


             Ще один схожий сайт - easymath.com.ua. Проходити ту чи іншу тему на цій веб-сторінці дуже зручно, тому що до кожної з них є корисні закладки. Наприклад, по теорії, по завданням з рішенням і без, а також закладка, де розписані методи вирішення найбільш поширених завдань з теми. Ще на цьому сайті є математична література (ми знайшли 10 сторінок підручників з математики) і Таблиці для зручних розрахунків (наприклад, таблиця квадратів і кубів чисел від 0 до 99).
Лікнеп по тестам
              Фішка ресурсу www.mathportal.info полягає в тому, що тут немає загальної інформації, натомість є відеоуроки для підготовки до ЗНО. Там автори розбирають і показують, як вирішувати конкретні завдання тестування з математики різних років. Останні розсортовані за такими темами: стереометрія, планіметрія, функції, рівняння й нерівності, числа і вирази, елементи комбінаторики і т.п. Ще на цьому сайті можна завантажити архів посібників з підготовки до тестів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий